Diner kaart

Nieuwsgierig naar onze dinerkaart? Klik op de afbeelding hiernaast.

Lunch en brunch

Nieuwsgierig naar onze lunchkaart? Klik op de afbeelding hiernaast.

Borrel- & Happaskaart

Nieuwsgierig naar onze Borrel- & Happaskaart? Klik op de afbeelding hiernaast.

Sfeer, Smaak en Duurzaam Genieten bij Autentieq Bar.

Door de hele dag genieten van smaakvolle gerechten, ontbijt, lunch, salades en soepen. Daarnaast kunt u bij ons ook gewoon lekker een van onze lekkere koffies of verse theeën komen drinken met een heerlijk stuk ambachtelijk gebak.

"Van jong tot oud, iedereen is welkom bij AUTENTIEQ voor een ontbijt, lunch of avond vol sfeer, smaak en gezelligheid! In het hartje van Assen waar je zo het centrum in loopt. "

Van het ontbijt tot en met het diner, we maken overal een feestje van! Met eerlijke, duurzame, biologische en authentieke producten. Ook voor een gewoon lekker bakje koffie of een verse thee met heerlijk gebak kunt u bij ons te recht. Met onze uitgebreide menukaart zit er vast iets voor u tussen! Eet u vegetarisch of veganistisch, vraag naar onze Vegan kaart! Liefs, Team Autentieq

Ontbijt & Lunch

Goedemorgen, ga je mee ontbijten?

Een omelet, een kom frisse yoghurt of een ontbijtje voor twee.  Genoeg keuze voor een goede start. Alleen, met je moeder, vrienden of collega’s? Wij maken van elk ontbijt een feestje!

Goedemiddag, ga je mee lunchen?

Een tosti, sandwich, soep of salade? Wat kies jij? Al onze gerechten zijn bereid met duurzame en eerlijke producten. En dat proef je! 

Koffie & thee

Zo, eerst even koffie! Of een kopje thee? We hebben alles voor je in huis maar ook om zelf thuis te maken.  Koffie en thee zonder afval, zo duurzaam mogelijk. Zin in een stukje gebak? Er is keuze genoeg! 

genieten

Hey, ga je mee genieten? Met een lekker wijntje of verrassend biertje? Wil je de borrelkaart erbij, dan doen we een hapje en een drankje!

Of ga je mee bijkletsen? Dan doen we een high tea of een high wine. Of heb je meer zin in een bier of whiskey proeverij? 

Voor alle Autentieq specials 

dient van tevoren gereserveerd te worden. 

Diner

Kom je een hapje eten? En ga je dan voor de spareribs of de kipsaté? Of eet je liever vegetarisch of veganistisch? Kies dan voor de wrap! Heb je nog zin in een toetje? De panna cotta vind ik het allerlekkerst! Maar er is nog veel meer, maar zelf een keuze van onze menu kaart!

Autentieq Thuis!

De gerechten zoals je ze bij ons gewend bent maar dan bij jou thuis! Om te bezorgen of om zelf op te halen! 

Bestellen?

0592-863662

2,50 bezorgkosten

Kom gezellig langs, of laat jouw favoriete gerecht bezorgen!